No14
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

We´re hiring #no14theone

Er du «the one» ?

No14 vokser og søker ambisiøs og kreativ butikkleder til butikken vår i Bodø. Som butikkleder vil du få ansvar for 450 m2 med interiør, møbler, gaver, en kafé og en boblebar , samt et par m2 med smilende interiørselgere. Du skal sammen med oss sørge for at No14 skal bli Bodøs og Norges mest spennende interiørkonsept– med strålende fornøyde kunder og ansatte !

Vi søker deg som kan vise til knallgode salgsresultater fra tidligere og har en genuin interesse for kundens behov og tilfredshet. Du er motiverende og tilgjengelig for kollegaene dine og du gir oss mange high-fives når vi når målene våre. Du er strukturert , har stålkontroll på alle kundeorder og er samtidig en trygg leder med personalansvar.

Interiørbakgrunn er inget krav, men begeistring for interiør, livstil og bærekraft er en forutsetning. Det samme er evnen til å jobbe effektivt og hardt i et tidvis høyt tempo.

Høres dette ut som d e g – eller noen du kjenner synes vi du skal kaste deg rundt og sørge for at vi får søknad og cv i mailboksen. Merk den «The one» og vi gleder oss til å høre hvordan d u kan hjelpe No14 med å vokse videre. Ikke minst gleder vi oss til du sitter her i sofaen, i den kuleste kafeen og drikker jålekaffe sammen med oss.

Søknader sendes til daglig leder mariell@no14.no innen 10. september . Bruk samme adresse om du har spørsmål til stillingen så besvares den så snart som mulig.

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke